Altan Projekt

Bestyrelsen er nu kommet videre med altan- og energirenoveringsprojektet.

Fremvisning af altanløsning.

Onsdag den 7. juni vil der være en fremvisning af Balcos lukkede altanløsning, på P-Pladsen bag nr. 99. Der kan her både ses og røres ved den valgte altanløsning til Herlev Vang. Fremvisningen vil foregå i tidsrummet 14:00 – 19:00, hvor der også vil være opstillet en pølsevogn til alle i Herlev Vang. Der vil blive uddelt en invitation til lejlighederne en af de nærmeste dage, og den kan også findes ved at trykke på linket: http://herlevvang.dk/wordpress/wp-content/uploads/2017/05/Indbydelse-EF-Herlev-Vang.pdf

Informationsmøde.

Tirsdag den 13. juni er der informationsmøde i Herlev medborgerhus fra kl. 18:00 – 20:30 i lokale 4 på 2. sal. Her vil det være muligt at få svar på, alle de spørgsmål der måtte komme, om økonomi, låne modeller samt hvad besparelsen kan betale, af facadeisoleringen mm.

Bestyrelsen opfordre at så mange som muligt deltager på informationsmødet, for at give det bedst mulige beslutningsgrundlag for energirenoveringen af Herlev Vang.

Som aftalt på informations-mødet, har Simon Tvede delt sine beregninger med os, og de kan findes på det følgende link i et Excel dokument.

http://herlevvang.dk/wordpress/wp-content/uploads/2017/06/2017-027-Rentabilitetsberegning.xlsx

Generalforsamling.

Onsdag den 21. juni er der generalforsamling i Herlev medborgerhus. Her skal vi Herlev Vang ved afstemning beslutte det videre forløb for energirenovering. På generalforsamlingen vil der være to afstemninger om det videre forløb. Den ene afstemning omfatter både energirenovering samt altaner og den anden omfatter kun energirenovering.

[av_image src=’http://herlevvang.dk/wordpress/wp-content/uploads/2017/05/Herlevvang_1-2-300×200.jpg’ attachment=’600′ attachment_size=’large’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

Redigeret 14-06-17